De praktijk

In onze praktijk kijken we niet alleen naar ogen maar vooral naar oogsamenwerking en visueel functioneren. Wij zijn onze praktijk in 1998 gestart, destijds als onderdeel van Boers Opticien in Vught. In 2009 hebben we Boers Opticien verkocht en hebben wij Oogbalans verplaatst naar onze andere optiekzaak, Gevers Optiek Optometrie in Berlicum. Na deze verhuizing hebben wij ons veel meer gericht op Oogbalans. Met functionele optometrie ervaren wij dagelijks hoeveel mensen wij kunnen helpen waardoor zij zich veel prettiger voelen en beter functioneren. Wij zijn lid van verschillende internationale optometrie organisaties en bezoeken regelmatig congressen om onze kennis uit te breiden.

Rob Gevers

Optometrist Boptom

Rob is Optometrist, opticien en contactlensspecialist. Houdt zich nu vooral bezig met optometrie en binoculair zien. Daarnaast geeft hij veelvuldig presentaties, lezingen en workshops over functionele optometrie in binnen en buitenland. Begeleidt studenten van de optometrie opleiding van Utrecht en Brussel. Rob is 8 jaar voorzitter geweest van de Optometristen Vereniging Nederland (ovn) en heeft veel bestuursfunctie bekleedt binnen zijn vakgebied. Momenteel houdt hij zich bezig met de ontwikkeling van Functionele Optometrie in Nederland.

Christa Gevers

Visueel trainer

Christa is visueel trainer en opticien. Begeleidt onze klanten bij de visuele training. Heeft na haar opticiensopleiding, cursussen, seminaars en congressen in binnen en buitenland bezocht als opleiding tot visueel trainer. Haar jarenlange ervaring maakt het haar mogelijk om de trainingen op maat te geven. De kunst van goede training geven is om de juiste oefening op het juiste moment te geven. Christa verzorgt ook de administratie van Oogbalans en geeft workshops in onze praktijk.

Karin Damen

Visueel trainer

Karin is visueel trainer en opticien. Begeleidt onze klanten bij de visuele training. Heeft na haar opticiensopleiding, cursussen, seminaars en congressen in binnen en buitenland bezocht als opleiding tot visueel trainer. Haar jarenlange ervaring maakt het haar mogelijk om de trainingen op maat te brengen. De kunst van goede training geven is om de juiste oefening op het juiste moment te geven.

Mirjam Gevers

Visueel Trainer

Mirjam is visueel trainer. Begeleidt onze klanten bij de visuele training.

Door een kennis kwam ik toen bij Oogbalans terecht. Hier heb ik in 3 maanden tijd via een “licht therapie” en dagelijkse oogoefening mijn bril in sterkte kunnen aanpassen en kon door de oefeningen de benodigde prisma zelf corrigeren. Door de training en de nieuwe brilsterkte is het kijken rustiger geworden en mijn gezichtsscherpte vooruit gegaan.

Karen Mulder

Heeft u klachten?

Doe de test

Vul de vragenlijst in en ontdek direct of wij u kunnen helpen.