Neuro optometrische revalidatie (NOR) passen wij toe bij mensen die een ongeval hebben ondergaan. Met name hoofdletsel kan een grote invloed hebben op visueel functioneren. Denk daarbij aan hersenschudding, whiplash, oogkas fractuur of ander fysiek of psychisch letsel. Voor wij starten met onderzoek of behandeling moet een ziekte of neurologische aandoening zijn uitgesloten. Samenwerking en uit wisselen van gegevens met revalidatiecentra,chiropractors en fysiotherapeuten is erg behulpzaam in het revalidatieproces.

Gezonde mensen met klachten

Personen die wij kunnen helpen met NOR zijn vaak gezonde mensen met klachten. Optometrist Rob Gevers is lid van de medische adviesraad van de Whiplash vereniging Nederland.

Benieuwd of wij u kunnen helpen?  Doe de test en ontdek of wij iets voor u kunnen betekenen.

Door een kennis kwam ik toen bij Oogbalans terecht. Hier heb ik in 3 maanden tijd via een “licht therapie” en dagelijkse oogoefening mijn bril in sterkte kunnen aanpassen en kon door de oefeningen de benodigde prisma zelf corrigeren. Door de training en de nieuwe brilsterkte is het kijken rustiger geworden en mijn gezichtsscherpte vooruit gegaan.

Karen Smulder

Heeft u klachten?

Doe de test

Vul de vragenlijst in en ontdek direct of wij u kunnen helpen.