Download de vragenlijst en breng deze ingevuld mee voor uw intake.

vragenlijst volwassenenVragenlijst Test jezelf –Kinderen

vragenlijst volwassenenVragenlijst Test jezelf – volwassenen

 

Aan de hand van de vragenlijst en de intake screening kunnen we vaststellen of een Oogbalans onderzoek nodig is. Het onderzoek start met uitsluiten van oogpathologie. Daarna volgt de zogenaamde 21 puntentest. Dit is een internationaal geaccepteerde test waarbij de conditie van het visuele systeem wordt gemeten. Deze meting is belangrijk als nulmeting waarna bij evaluaties in het behandeltraject de progressie kan worden vastgesteld. Daarnaast is er een breed scala van andere testen die veel informatie geven over visueel functioneren. Van het onderzoek maken we een verslag en bespreken we het behandeltraject. We adviseren alleen maar een behandeling als we een goede verwachting hebben dat deze de klachten kan verminderen en de persoon bereid en gemotiveerd is om zijn klachten te verminderd.

Goed zien en comfortabel kijken is in de moderne digitale samenleving een basisvoorwaarde om goed te kunnen functioneren. Kleine stoornissen in oogsamenwerking en visueel functioneren kunnen op alle leeftijden veel klachten veroorzaken. Als u of uw kind veel herkent in de vragenlijst dan is er een goede kans dat we u kunnen helpen met een van onze effectieve behandelmethoden.

Ik heb veel meer energie gekregen, laat zaken niet meer verslonzen, heb weer zin in sociale bezigheden en doe weer helemaal mee. Het gaat lichamelijk en geestelijk zo goed dat er ruimte is voor gezinsuitbreiding en we in mei onze zoon verwachten.

Eefje