Aan de hand van de vragenlijst en de intake screening kunnen we vaststellen of een Oogbalans onderzoek nodig is. Het onderzoek start met uitsluiten van oogpathologie. Daarna volgt de zogenaamde 21 puntentest. Dit is een internationaal geaccepteerde test waarbij de conditie van het visuele systeem wordt gemeten. Deze meting is belangrijk als nulmeting waarna bij evaluaties in het behandeltraject de progressie kan worden vastgesteld. Daarnaast is er een breed scala van andere testen die veel informatie geven over visueel functioneren. Van het onderzoek maken we een verslag en bespreken we het behandeltraject. We adviseren alleen maar een behandeling als we een goede verwachting hebben dat deze de klachten kan verminderen en de persoon bereid en gemotiveerd is om zijn klachten te verminderd.

Goed zien en comfortabel kijken is in de moderne digitale samenleving een basisvoorwaarde om goed te kunnen functioneren. Kleine stoornissen in oogsamenwerking en visueel functioneren kunnen op alle leeftijden veel klachten veroorzaken. Als u of uw kind veel herkent in de vragenlijst dan is er een goede kans dat we u kunnen helpen met een van onze effectieve behandelmethoden.

Benieuwd of wij u kunnen helpen?  Doe de test en ontdek of wij iets voor u kunnen betekenen.

 

Nena kan zich veel beter concentreren op school, leest als een trein en is over het algemeen veel rustiger. Ik ben blij dat we de stap hebben genomen om te beginnen aan de visuele training, het werkt echt.

Ingrid

Heeft u klachten?

Doe de test

Vul de vragenlijst in en ontdek direct of wij u kunnen helpen.