Afspraak maken?

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in samen met een telefoonnummer en wij nemen contact met u op.

  Naam (verplicht)

  E-Mail (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Oogbalans Optometrie & Visuele training
  Mercuriusplein 25
  5258 AX Berlicum
  oogbalans@optometrist.nl
  Telefoon: 073-6110085

  Spreek bij geen gehoor uw naam en telefoonnummer in, waarna wij u zo snel mogelijk terugbellen.

  Openingstijden:
  Maandag – Gesloten
  Dinsdag – 09.00 – 18.00
  Woensdag – 09.00 – 18.00
  Donderdag 09.00 – 18.00
  Vrijdag 09.00 – 18.00
  Zaterdag – Gesloten
  Zondag – Gesloten

  Routebeschrijving vanaf A2.
  Neem afslag Veghel naar N279 richting Helmond
  Na 3,4 km sla linksaf richting Berlicum (Runweg).
  Na 1.1 km bij de rotonde 3de afslag (linksaf)
  Na 50 m sla rechtsaf, Mercuriusplein. (ingang bevindt zich achter Gevers Optiek-Optometrie)
  Mercuriusplein 25 5258 AX Berlicum (Nbr)

  Kelvin Winter
  Kelvin Winter
  2024-03-19
  Blind geweest n.a.v. confetticanon in de ogen. nadat me zichtveld weer was hersteld snel vermoeid en overprikkeld doordat de ogen niet meer goed werkten. Op advies naar Oogbalans gegaan. In het begin denk je van, gaat dit echt werken? En ja, het werkt echt! Heel erg tevreden met de behandeling, begeleiding en uitkomst. Mijn ogen functioneren weer naar behoren! Aanrader.
  Anny van der Eerden
  Anny van der Eerden
  2023-11-09
  Door een duw ben ik 6 jaar geleden hard op op mijn achterhoofd gevallen. Aanvankelijk leek het een zware hersenschudding. Omdat mijn klachten bleven aanhouden werd het een hersenkneuzing, post commotioneel syndroom en weer later een NAH. 5 jaar lang heb ik allerlei therapieën gevolgd. De klachten waren constant heftige hoofdpijn, last van mijn nek, duizeligheid, moeite met concentratie, licht en geluid, energieloos en sociaal geïsoleerd. Daarnaast moest ik nog meer dan 12 uur per dag slapen. Per toeval hoorde ik van deze therapie. Wat een geluk. Rob gaf aan dat mijn ogen prima waren maar dat ze niet goed samenwerkten en dat er een vertraging in de verwerking zat. Tijd voor de juiste oogtherapie. Na een half jaar therapie gevolgd te hebben, voel ik me veel fitter, heb minder last van hoofdpijn, durf weer naar kleine feestjes, liefst buiten, kan weer een boek lezen, ga weer van alles ondernemen en kan weer genieten van mijn gezin en het leven. Ik ben 65 jaar, mijn devies is, geef nooit op. Dankzij deze therapie heb ik mijn leven voor een groot gedeelte teruggekregen. Ik ga nog steeds vooruit dus blijf ik voorlopig de verschillende onderdelen oefenen. Bij deze bedank ik Rob en Miriam voor hun begrip en goede adviezen. Super dank je wel
  Ardys Liu
  Ardys Liu
  2023-06-08
  I started with Oogbalance in 2022 July since I wanted to improve my condition with amblyopia. I felt very tired with my eyes. As an adult I didn't expect much but the improvements were surprisingly great. From the very first session I already felt the difference and after a 6 month therapy my whole vision got much better. I can see more with my lazy eye, the eye sight horizon is larger, the world is bright and I have more energy by the end of the day. Rob and Christa are very knowledgeable, friendly and they care about their patients. I really appreciate their expertise and I feel I'm very lucky to find them. Now I will continue with them with the Vivid Vision training and I would definitely recommend to visit Oogbalance if you have complaints on your eye sight. Eye care is a lifetime practice especially in this era of electric device. I feel that I can benefit for the long term of my life from the ophthalmology practices.
  Jeroen Hiddink
  Jeroen Hiddink
  2023-01-25
  Altijd goed en vriendelijk geholpen, fijn om op deze manier aan jezelf te kunnen werken!
  Ella van der Borg
  Ella van der Borg
  2022-11-14
  Enorme aanrader: deskundig team, veel begrip en vooral: duidelijk resultaat! Dankbaar dat ik bij Oogbalans terecht ben gekomen.
  Lieke de Veer
  Lieke de Veer
  2022-11-04
  Begin dit jaar ben ik gestart bij Oogbalans. Na twee hersenbloedingen en een hersenoperatie heb ik een revalidatietraject in Nederland en in Amerika (Cognitive FX) gevolgd. Hierna heb ik de stap gemaakt naar visuele training. Dit omdat ik merkte dat mijn ogen moeite hadden met samenwerken. Mijn ogen voelde vaak pijnlijk aan en ik had moeite met scherpstellen. Na een intensief traject bij Oogbalans gaat het nu veel beter. Ik ben heel goed geholpen. Ze weten écht waar ze het over hebben waardoor je je begrepen voelt en je alles kunt zeggen. De oefeningen zijn op maat en worden telkens naar je eigen niveau aangepast waardoor je weer wordt uitgedaagd om een stapje extra te zetten. Dit zorgde er ook voor dat het leuk bleef om te doen en op die manier houd je het ook vol. Mede door de positieve veranderingen die ik tijdens het traject begon te merken, heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ook heb ik meer energie omdat het verwerken van visuele prikkels minder moeite kost. Heel blij dat ik deze stap heb gezet! Ik vind Oogbalans een echte aanrader door de professionele, kleinschalige begeleiding! Bedankt voor de stappen die ik weer heb kunnen zetten in het revalidatieproces!
  Marlous de Boer
  Marlous de Boer
  2022-03-09
  Vanwege forse overprikkeling klachten en vermoeidheid ben ik bij Oogbalans terecht gekomen. Tijdens de behandeling vielen voor mij de puzzelstukjes op z’n plek waar deze klachten vandaan kwamen. Ik liep al een aantal jaar rond met overprikkelingsklachten, nadat ik doof was geworden aan één oor. In de reguliere zorg was daar geen behandeling voor. Het traject bij oogbalans heeft voor een grote vooruitgang gezorgd. Mijn klachten zijn sterk verminderd, ik kan meer prikkels aan en zit lekkerder in mijn vel. Ik ben daar erg dankbaar voor! De begeleiding door Rob en Christa vond ik erg prettig. Ze zijn klantgericht en kijken echt wat jij nodig hebt aan specifieke oefeningen. Daarnaast leggen ze veel uit en nemen ze de tijd om je vragen te beantwoorden. Ik vond het fijn om concreet aan de slag te kunnen om m’n ogen en brein te trainen. Het was een intensief traject, maar door de vooruitgang was ik erg gemotiveerd om dagelijks te oefenen. Nogmaals bedankt! Jullie verrichten mooi en zinvol werk!